Geef een romantisch weekendje weg cadeau

Een Romantisch Weekendje Weg

Kan jullie liefdesleven wel een boost gebruiken? Of zijn jullie pas samen en is het tijd om met elkaar mooie herinneringen te creëren? Elkaar (opnieuw) ontdekken doe je tijdens een romantisch weekendje weg. Dat kun je natuurlijk samen boeken, maar net zo leuk is het om dat cadeau te doen aan jouw geliefde. Een cadeau dat jullie altijd zal bijblijven. Hieronder hebben we wat mogelijkheden op een rijtje gezet, om jou van wat inspiratie voor jullie romantische tripje te kunnen voorzien. 

 

Een verblijf in een hotel met een bubbelbad op de kamer

Een of meerdere nachtjes in een hotel is eigenlijk al een feestje op zich. Nog feestelijker maak je het echter wanneer je kiest voor een hotel met een bubbelbad op de kamer. In de eerste plaats omdat dit een en al romantiek ademt, in de tweede plaats omdat dit een luxe is waarover de meeste mensen thuis niet beschikken. Schenk een glaasje champagne in, open een doosje pralines, zet romantische muziek op en geniet van jullie eigen privé spa moment. Er is niemand die je stoort!

 

Een sprookjesachtig kasteelweekend

Daar waar ridders langs de waterburcht surveilleerden en prinsessen in hun sierlijke, lange gewaden door de gangen wandelden: ook jij kunt de luxe van een kasteelovernachting ervaren. Als gast in een kasteel heb je werkelijk het gevoel dat je in een sprookje belandt. Een verblijf op zo een authentieke plek betekent overigens niet dat je qua faciliteiten een stap terug in de tijd moet doen. Vaak is je kamer voorzien van Wifi, televisie, prachtig sanitair en misschien zelfs wel een sauna. 

 

Ultieme ontspanning tijdens een wellnessweekend

Een drukke baan, de zorg voor een of meer kinderen, een vervelende periode die net achter de rug is: er zijn tal van factoren die ertoe kunnen leiden dat jullie liefdesleven even is ingedut. Tijd om wakker te worden! Wellness verricht wonderen. Samen genieten jullie enkele dagen van niets dan luxe en ontspanning. Alle zorgen verdwijnen uit je lijf en er is werkelijk niets of niemand die jullie stoort. Behalve je mentale stress weet je ook de fysieke spanning uit je lijf te krijgen. Zo ontstaat er ruimte voor datgeen waar het echt om draait: de liefde tussen jullie. 

 

Een huisje met een jacuzzi

Eerder in dit lijstje noemden we al even een hotelkamer met een bubbelbad. Wil je nog meer privacy? Kies dan voor een huisje met een jacuzzi. Een jacuzzi wordt ook wel een hottub of een bubbelbad genoemd. Dergelijke accommodaties vind je overal in Nederland, maar ook in het buitenland. In een park, een bos, of aan zee. In een huisje met een jacuzzi voel je je helemaal thuis, maar dan wel met een luxe element dat een extra dimensie geeft aan de knusheid die jullie er samen ervaren. 

 

Een weekendje in een boomhut

Tsja, misschien moet je even proesten bij het horen van het woord ‘boomhut’, maar een verblijf in deze accommodaties is trendier dan ooit! Niet alleen in Nederland, maar ook ver buiten de grenzen. Boomhutten bestaan er in alle soorten en maten. Je kunt het basic houden, maar als je wilt ook zo luxe maken als je maar wilt. Een suite tussen de takken, zeg maar. Een boomhut hebben jullie helemaal voor jullie alleen en is romantisch en avontuurlijk tegelijk. Samen wakker worden van de fluitende vogeltjes en het zonlicht dat naar binnen schijnt, dat klinkt toch heerlijk?

 

Romantische weekendjes weg hoeven niet veel te kosten

Intieme, ongewone, avontuurlijke of luxe plekken: ze kunnen allemaal romantisch zijn. En het fijne is: je hoeft er ook nog eens niet diep voor in de buidel te tasten. Zeker niet wanneer je gewoon lekker in Nederland blijft. Verras je partner op originele wijze en zie wat een romantisch weekendje cadeau voor jullie liefdesleven kan doen!

Klik hier, om het hele artikel te lezen


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.