Kleding cadeau geven aan je dochter(s)

le chic jurk

Ben jij op zoek naar een praktisch geschenk voor de feestdagen? Geef eens een kledingstuk cadeau! Jouw grootvader, vader, broer of zoon kan je vaak blij maken met een paar (grappige) sokken of een unieke T-shirt, maar voor de vrouwen in de familie ga je waarschijnlijk beter op zoek naar een modieuzer item. 

We weten allemaal hoe meisjes kunnen zijn. Rachel van de beroemde serie Friends is misschien wel het beste voorbeeld. Elk ontvangen geschenk wordt zonder schaamte ingeruild voor iets anders. Ben of ken jij zo iemand? Vallen jouw dochters ook in deze categorie? Of zijn ze blij met elk geschenk, wat het ook is?

Als jij één of meerdere dochters in huis hebt, lees je best even verder. Kledij als kerst- of verjaardagsgeschenk is namelijk altijd een goed idee. Waarom? Omdat het een praktisch en duurzaam geschenk is. Het moet zelfs niet veel kosten! Bovendien hangen er vaak fijne herinneringen vast aan een kledingstuk. Jij hebt vast ook een favoriete trui die je ooit gekregen hebt met Kerst en telkens weer aandoet? Of die jurk waar je toen de vader van je kinderen in hebt leren kennen?

Maak het persoonlijk

Om zeker te zijn dat jouw dochter het nog niet heeft, ga je best op zoek naar een uniek kledingstuk. Unieker dan een T-shirt, sjaal of muts met een persoonlijke boodschap op kan het niet! Er bestaan heel wat webshops waar jij gemakkelijk je eigen design en boodschap kan uploaden en een kledingstuk of accessoire naar keuze kan laten bedrukken. Een nieuwe muts met haar naam op kan een origineel cadeau zijn voor de koude dagen deze winter!

Ben je creatief en verveel je je vaak nu we niet zo vaak buiten mogen? Dan is het een leuk idee om zelf iets te maken! Haal die breinaalden uit de doos van je grootmoeder of haal die naaimachine maar van onder het stof. Niets is persoonlijker dan een zelfgemaakt cadeau! Ben je toch niet zo creatief of niet tevreden over het resultaat? Dan kan je nog steeds gemakkelijk een persoonlijk cadeau met een boodschap laten bedrukken.

Het moet niet duur zijn

Heb je nog een mooie jas, rok of een ander kledingstuk liggen waar je zelf niet meer in past? Geef het cadeau aan je dochter! Kerstcadeaus moeten niet altijd veel kosten. Ook op tweedehands websites vind je heel wat mooie kledingstukken. Wil je er toch graag nog iets bij geven? Dan kan je op zoek gaan naar een ander kledingstuk of een accessoire dat er mooi bij past. Zo krijgt jouw dochter meteen een heel ensemble! Blijkt ze er dan toch niet blij mee te zijn? Geen probleem. Je verliest er immers geen geld aan en kan het kledingstuk gewoon terug bij jezelf in de kast leggen. Aan jou om te beslissen om dan toch samen even te gaan winkelen voor een vervangend geschenk! Jij kent jouw dochter(s) natuurlijk het beste, dus het is jouw keuze om er een persoonlijk geschenk van te maken of niet. 

Speel het veilig met een voucher

Heb jij dochters met een moeilijke smaak? Dan weet je als geen ander dat het moeilijk is om ze blij te verrassen met een kledingstuk. Die le chic jurk was misschien niet de juiste kleur, of toch nét niet de juiste vorm, …  In dat geval kan je gewoon een cadeaubon geven van hun favoriete winkel zodat ze zelf hun favoriete kledingstuk kunnen uitkiezen! Om er toch een persoonlijk geschenk van te maken, kunnen jullie samen naar de winkel (vanaf het weer mag) om daar een cadeau uit te kiezen. Zo maak je er samen ook een gezellig uitje van, wat altijd meer waard is dan een cadeau!Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.