Vijf cadeaus om aan jezelf te geven

Vrouw gelukkig met haar Audi R8 cadeau

Vaak denken we lang na over cadeaus die we geven aan onze kinderen, ouders, neven & nichten,… Af en toe is het ook eens tijd om jezelf te verwennen. Ontdek hier 5 cadeaus die je jezelf kan geven, omdat je het verdiend hebt.

Een reis voor 1

Er wordt vaak vreemd naar je gekeken als je tegen je vrienden zegt dat je alleen op reis gaat, maar waarom? Soms verdien je het om even de batterijen op te laden en gewoon op jezelf te relaxen in een warm land. Of misschien is een wandelvakantie in Schotland eerder jouw manier om even aan de drukte van het alledaagse leven te ontsnappen? Een roadtrip for one is ook altijd erg fijn, zeker als je kan genieten van een comfortabele wagen zoals een cupra. Het maakt niet uit, zolang je jezelf maar amuseert en je even nergens over hoeft te stressen. Geef jezelf af en toe eens een reisje voor 1.

Tickets voor je favoriet concert

De muziekliefhebbers kennen het allemaal, je wil naar dat ene concert gaan waar je al jaren naar uitkijkt, maar je vindt de prijzen te duur dus laat je de ticketverkoop maar passeren. Dit is allesbehalve een goed idee. Durf jezelf eens iets cadeau te doen en ga naar dat concert waar je al even naar uitkijkt. Vraag eventueel aan je vrienden of ze ook een ticket willen kopen? Niets leuker dan samen met je vrienden zingen en dansen.

Pro tip; geef je partner voor Kerstmis 2 tickets van een artiest waar je stiekem zelf heel graag naartoe wil gaan. Twee vliegen in één klap.

Een nieuwe auto

Waarom niet eens echt iets zot doen en die oude wagen van je vervangen door een nieuwe? Als je een compleet nieuwe auto iets te duur vindt om aan jezelf te geven kan je altijd kiezen voor een tweedehands optie. Denk maar aan een tweedehands Audi R8 bijvoorbeeld, een wagen met de klasse die je verdient. Probeer er niet te lang bij na te denken en volg gewoon je eerste gedacht. Auto dealerships vind je overal. Stap dus de dichtstbijzijnde auto dealer binnen en verwen jezelf!

Kleren, kleren & kleren

Hoe vaak geef je zelf kleren aan iemand als cadeau die je eigenlijk zelf zou willen dragen? Of nog erger, kleren krijgen van iemand die ofwel niet passen, ofwel lelijk zijn. Daarom is het eens een goed idee om jezelf letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje te stoppen. Ga eens een dagje shoppen en probeer niet al te veel op het prijskaartje te letten. Zorg er natuurlijk wel voor dat je niet al je spaargeld aan een paar schoenen uitgeeft.

Abonnementen op alle streamingservices

Last but not least: een abonnement op alle streamingservices. Dit cadeau aan jezelf is ideaal voor mensen die fan zijn van een goede filmavond. Er komen tegenwoordig zoveel films uit, verdeeld over verschillende platformen. Waarom pak je geen abonnement op alles? Op deze manier is letterlijk elke film voor je beschikbaar en is elke avond een feest.

Lees hier het hele artikel


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.