Op zoek naar een uniek cadeau? Denk aan deze mogelijkheden!

Man heeft een uniek cadeau gekregen

Het geven van een uniek cadeau is anno 2022 moeilijker dan ooit. Het internet heeft er samen met de koopkracht namelijk voor gezorgd dat men alles met een aantal klikken op de muis in huis heeft. We kunnen het dan ook heel goed begrijpen dat je het in veel gevallen lastig vindt om iets te bedenken. Dit geldt natuurlijk in mindere mate voor een hele goede vriend, een goede vriendin of je partner, maar juist extra als het gaat om mensen die je minder goed kent. Om je hier een beetje op weg te helpen, geven we je in deze blog enkele tips die je kunnen helpen bij het vinden van het perfecte cadeau!

Functionele cadeaus

Het geven van cadeaus die oprecht gebruikt worden is over het algemeen natuurlijk het streven. Nu zal het natuurlijk lastig zijn om iets te vinden dat oprecht gebruikt zal worden door de ontvanger van het cadeau. Om het juiste object te vinden, raden we je dan ook aan om van tevoren onderzoek te doen. Ga bijvoorbeeld eens bij de jarige op bezoek zodat je weet wat hij/zij in de keuken heeft staan. Op basis van jouw observaties kun je vervolgens een functioneel cadeau uitkiezen waarvan je zeker weet dat hij/zij het nog niet heeft. In een gesprek zou je het onderwerp zelfs nog even kunnen laten vallen om te voelen of er enige vorm van interesse is voor het functioneel cadeau. Dit moet je natuurlijk niet te opvallend doen, dan is immers de verrassing bij het uitpakken eraf!

Verbeterende cadeaus

Het geven van verbeterende cadeaus is iets dat we alleen aanraden aan hele goede vrienden. Ze kunnen immers ook heel verkeerd uitpakken. Denk hierbij aan het geven van een dieetboek aan een van je goede vrienden die kampt met overgewicht of bijvoorbeeld een E-sigaret Mr-joy.be aan een vriend die al jaren probeert te stoppen met het roken van sigaretten. Het is hierin overigens wel belangrijk dat in redelijke privésfeer gegeven wordt. De kans is namelijk groot dat deze vriend/vriendin het helemaal niet leuk vindt om hier en public mee geconfronteerd te worden. Kies je dus voor het dieetboek kopen of het goedkope e-liquid kopen? Geef het dan wel als je een één op één situatie met deze vriend/vriendin hebt. Dit kan een flink ongemakkelijk moment en misschien wel een breuk in de vriendschap voorkomen!

Lees hier het hele artikel


Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.