kerstpakket ideeën
Vanaf € 5

Is Kerst de leukste periode van het jaar voor jou en ben je al aan het aftellen naar de eindejaarsperiode? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Je kan nu al ideetjes opdoen voor het perfecte kerstgeschenk of kerstpakket dankzij kerstpakketenplaza! 

(meer…)

Stel je eigen kerstpakket samen

Juiste sieraad

Een sieraad geven is niet zo eenvoudig als het lijkt. Maar als je het goed doet, kan je de meeste meisjes wel imponeren.

Daarbij moet je natuurlijk wel met het een en ander rekening houden. Zo moet je natuurlijk niet komen aandraven met de leukste oorbellen als je vriendin helemaal geen gaatjes heeft. En als je eenmaal weet welk sieraad je vriendin wil, moet je ook nog eens de maat kennen en het juiste kleurtje kiezen.
(meer…)


amazon prime video gratis
Gratis

Tijdens deze lockdown worden er heel wat verjaardagen achter gesloten deuren gevierd. Des te reden meer om de jarige eens extra te verwennen. Maar wat is het perfecte cadeau om tijdens deze periode te geven? Een uitstap of een etentje is momenteel niet mogelijk. Tickets om naar een pretpark of concert te gaan zijn de komende weken ook geen goed idee.

Je moet dus een cadeau zien te vinden waarmee de jarige zich thuis kan bezighouden. De perfecte bezigheid? Je verliezen in de wereld van series en films natuurlijk, en dat kan met Amazon Prime.
(meer…)

Probeer Amazon 30 dagen gratis

Pralines Yoursurprise
€ 17,95

Het nadert stilaan, de dag speciaal voor de sterkste vrouwen. De mama’s. Altijd paraat met de nodige raad, lekker eten en een warme thuis, mama’s zijn de echte superhelden. Zij verdienen dan ook een speciale dag: Moederdag. Die vieren we dit jaar 10 mei. Het begint dus stilaan tijd te worden om een cadeautje te kopen. Alvast een super originele tip: gepersonaliseerde bonbons van YourSurprise.
(meer…)

Personaliseer nu je bonbons

Koffiemarkt
vanaf € 21

Ken je dat gevoel wanneer je een cadeau moet vinden voor iemand die precies al alles heeft? Een nieuwe fiets of handtas is dus al niet meer nodig, ook een gadget voor zijn smartphone heeft hij al. Denk dan misschien niet aan iets nieuws, maar aan iets beter of iets meer! Denk bijvoorbeeld aan koffie. Iets te simpel? Niet bij Koffiemarkt, daar vind je het grootste aanbod aan smaken en kwaliteit!
(meer…)

Claim je gratis glazen

Fotoboek

Is er iemand van je familie of vrienden jarig en wil je graag een uniek cadeau geven? Dan is een fotoboek laten drukken een geweldig idee! Met deze verrassing kan je iets heel persoonlijks geven en ben je niet al te veel geld kwijt. Hieronder hebben we ideetjes uitgewerkt voor enkele belangrijke personen in je leven. (meer…)

Bestel jouw fotoboek

Libelle braadpannen
€ 16,25 per maand

Tijdens deze lock-down zijn er natuurlijk heel wat mensen die hun verjaardag binnenhuis moeten vieren. Reden te meer om hun te verwennen met de allerleukste cadeautjes. Maar wat kan je mensen geven om hun tijd in quarantaine iets aangenamer te maken? Met een activiteit of een reisje kan je hen al zeker geen plezier doen. Denk eerder aan een jaarabonnement bij haar favoriete magazine!
(meer…)

Bestel nu jouw Libelle

Intieme Speeltjes

Tijdens deze quarantaine kan het soms wat eenzaam zijn. Voor de getrouwde koppels is dat geen probleem, die wonen gelukkig samen en moeten elkaar dus niet missen. Jongere koppels kunnen het wel wat moeilijker hebben, door de huidige maatregelen kunnen zij elkaar niet zien en al zeker niet aanraken. Buiten het emotioneel gemis zorgt dat er natuurlijk ook voor dat het erotiek gedeelte van de relatie op een laag putje zit. Daar kunnen wij iets aan doen, want wat is leuker dan je seksleven opfrissen dan seksspeeltjes.
(meer…)

Koop nu jouw speeltje

Denksport actie
vanaf € 3,20

Zoek je een leuke bezigheid voor deze frisse lentedagen? Iets dat je zowel op een bankje onder de warme zon kan doen als in je zetel onder een warme deken? Bekijk dan zeker eens de puzzels van Denksport.

Een echte fitness, maar dan voor je brein. (meer…)

Begin nu met puzzelen

Brianto tas
€ 13,50

Elke week moeten we wel eens naar de supermakt lopen om brood, boter of wat drank te halen. We kennen allemaal het gevoel wanneer we aan de kassa komen en merken dat we opnieuw een zak vergeten zijn, dan moeten we nog eens extra centen bijbetalen voor een plastic zakje. Dat is niet alleen geld weggesmeten, het is ook niet ecologisch. (meer…)

Personaliseer je eigen tas

2Lagoon
€ 9,82

Wil je  zeker scoren met je volgende cadeau? Koop dan iets nuttig zoals een drinkfles. De Tritan drinkfles van 2 Lagoon is niet enkel bruikbaar maar ook ecologisch. Bij het produceren van hun flessen en lunch boxes verminderen ze het plastic dat momenteel de oceanen vervuilt. Ze doneren ook nog eens een deel van hun winst aan WWF. 
(meer…)

Help nu mee de oceaan te redden

Crazy Factory
vanaf € 6,99

De dag van vandaag heeft iedereen leuke accessoires. Van oorbellen tot truien en tattoos, er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Toch is er een manier om nog origineler te zijn: bij Crazy Factory kan je je eigen piercings ontwerpen. 
(meer…)

Design nu je eigen piercing

Telenet The Park
Vanaf € 29

Ken je iemand die steeds bezig is over de nieuwste games of de meest onvergetelijke sci-fi films? Wij hebben het ultieme cadeau gevonden voor die persoon. Je speelt niet langer het spel, je bent het spel. (meer…)

Vertrek nu naar jouw missie

Toms Vegan Schoenen
vanaf € 13,20

Voor je naar buiten gaat is het aantrekken van je schoenen de normaalste zaak van de wereld. Mankeer je iets aan je ogen? Dan breng je een bezoek aan de lokale opticien om jezelf een nieuwe hippe bril of een paar lenzen aan te laten meten. Voor ons is dat de normale gang van zaken. Het is onderdeel van onze basisbehoeften, net als voldoende eten en drinken. Maar hoe anders is dat in de armere landen?
(meer…)

Bestel nu jouw paar bewuste schoenen

Origineel Cadeau Parijs
vanaf € 34,95

Morgen is het Valentijn! Cupido komt langs met zijn pijl en boog en zorgt voor duizende verliefde koppeltjes. Heb jij ook een date? Dan is het zeker tijd om een cadeau te kopen. Wij bij Origineel Cadeau hebben hét ultieme cadeau gevonden: een dagje Parijs!

Klinkt misschien wat cliché maar je kan ook zodanig cliché gaan dat het origineel wordt! Koop een boeket rozen en een doos pralines en vertel je Valentijn dan het nieuws dat je haar meeneemt naar The City of Love. Omdat het maar één dagje is hoef je zelfs geen verlof te nemen! 
(meer…)

Vertrek nu naar The City of Love

YourSurprise Camping
€ 66 voor 2 personen

Hij komt, hij komt…Die lieve Cupido, want overmorgen is het Valentijn! En jij hebt nog steeds geen cadeau? Ai ai ai. Gelukkig hebben wij bij Origineel Cadeau iets super tof gevonden. Is er iets intiemer dan warm samen in een kleine tent of caravan liggen dat jullie beschermt van de ruwe buitenwereld? Zo’n gezellig nachtje is het perfecte cadeau!
(meer…)

Vertrek nu naar jouw caravan

Surprise Factory Escape room
€ 85 voor 2 personen

Valentijnsdag nadert en de deadline om een cadeau te kopen dus ook! Wat is meer origineel dan samen een avontuur te beleven? Waan je in een Game Of Thrones-aflevering in de unieke escape room van Surprise Factory. Samen moeten jullie een manier vinden om binnenin een Middeleeuws pand te geraken waar jullie op een speciale en romantische manier jullie Valentijn kunnen doorbrengen. 
(meer…)

Ga nu samen op avontuur

YourSurprise Bucketlist
€ 19,95

Zijn jullie bestemd om de rest van jullie leven samen door te brengen en samen op avontuur te gaan? Dan heb wij het perfecte Valentijnscadeautje voor jou! YourSurprise heeft een personaliseerbaar Bucketlist boekje in de aanbieding. 
(meer…)

Vervul hier jouw Bucketlist

Dit verzin je niet Poster
€ 24,95

Wat telt uiteindelijk meer in het leven dan herinneringen? Wij hebben de meest romantische manier gevonden om die vast te leggen. Bij Dit Verzin Je Niet kun je de coördinaten van een moment die belangrijk was in jullie relatie invullen en op een poster laten drukken.

De modern uitziende poster met felroze letters is erg leuk om op te hangen in je woonkamer of misschien boven je bureau te plaatsen op kantoor. Zo wordt je altijd herinnerd aan de mooie momenten van jullie liefde. 
(meer…)

Vul nu jouw coordinaten in

50five huishouden
vanaf € 199

Nu we thank god in een meer feministische maatschappij aan het veranderen zijn, is het nogal verkeerd om een strijkplank of stofzuiger voor valentijn of Kerst te geven. Toch zijn huishoudapparaten niet altijd een slecht idee. Er bestaan namelijk heel wat gadgets om het werk wat over te nemen, genaamd ‘slimme huishoudapparaten’.
(meer…)

Bestel nu je nieuw huishoudsvriendje

Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.